Άντρια Σχίζα

Γεια σας!
Με λένε Άντρια Σχίζα, είμαι 24 χρόνων και είμαι τεταρτοετής φοιτήτρια στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Frederick University Cyprus από το οποίο και θα αποφοιτήσω κρατώντας στα χέρια το πτυχίο μου για το οποίο δουλέψαμε με τόσο κόπο. Και λέω "δουλέψαμε" γιατί δεν ήταν μόνο ένας προσωπικός αγώνας αλλά ένας αγώνας τεσσάρων χρόνων τον οποίο δώσαμε μαζί με τις συμφοιτήτριές μου τις οποίες αγαπώ, εκτιμώ και σέβομαι ιδιαίτερα.
DSC01470.JPGΑυτός στη φωτογραφία είναι ο γάτος μου ο Teddys ο οποίος είναι 6 χρόνων. Έχω επίσης και μια σκυλίτσα και ναι όπως έχετε καταλάβει αγαπώ πολύ τα ζώα! Αγαπημένες μου ασχολίες είναι να πηγαίνω βόλτες με φίλες, να διαβάζω λογοτεχνικά βιβλία, να χαλαρώνω παίζοντας με τα κατοικίδιά μου πίνοντας μία ζεστή κούπα καφέ, να σερφάρω στο διαδίκτυο με το αγαπημένο μου laptop και μερικές φορές ακούω μουσική για να αποβάλω την ένταση της καθημερινότητας. Ένα τραγούδι το οποίο μου αρέσει αυτή την περίοδο και το ακούω ευχάριστα είναι το "Set fire to the rain" τηςAdele. Ακόμη μου αρέσει πολύ να ακούω και ελληνική μουσική και να παρακολουθώ αστεία βιντεάκια στο youtube. Ένα βιντεάκι το οποίο με κάνει και γελάω πολύ κάθε φορά που το βλέπω είναι με ένα γάτο (τι άλλο) και ο τίτλος του είναι Dramatic Stalking Cat Μπορείτε πατώντας στον τίτλο να δείτε και εσείς το βίντεο το οποίο σίγουρα θα σας κάνει να γελάσετε!Εμμ... όσον αφορά το χαρακτήρα μου στο ζώδιο είμαι Σκορπιός (22/11) και πιο συγκεκριμένα είμαι ευαίσθητη και ταυτόχρονα μερικές φορές λίγο σκληρή. Είμαι αρκετά πεισματάρα, ρεαλίστρια και δεν ζω με ψευδαισθήσεις. Μου αρέσει να λέω τα πράγματα όπως έχουν, χωρίς σάλτσες και για αυτό πολλές φορές παρεξηγούμαι εύκολα από τους άλλους. Γνωρίζω βέβαια ότι η ειλικρίνεια στις μέρες μας πληρώνεται αλλά δεν είμαι διαθετειμένη να αλλάξω κάτι που εγώ θεωρώ αρετή. Επίσης είμαι παιδί του χειμωνα. Όσο και αν φαίνεται παράξενο σε μερικούς, και αδιανόητο σε κάποιους άλλους, απολαμβάνω απίστευτα τους χειμωνιάτικους μήνες, μου αρέσει τρομερά η βροχή και αν αυτή συνοδεύεται και από βροντές ακόμα καλύτερα! Αν γινόταν θα ήθελα να έχουμε χειμώνα ολόχρονα!
Αγαπημένη μου φράση είναι: "Η ζωή δεν είναι τυλιγμένη με κορδέλα, δεν παύει όμως να είναι δώρο".
Moto στη ζωή μου είναι η πασίγνωστη φράση του Μ. Αλέξανδρου "ό,τι δε λύνεται κόβεται" και την ακολουθώ σχεδόν πάντα!
Αγαπημένα μου χρώματα είναι το ροζ, το κόκκινο και το άσπρο και πιστεύω ότι αυτά τα χρώματα αντιπροσωπέυουν και στοιχεία του χαρακτήρα μου τα οποία αναφέρονται πιο πάνω.