Γεια σας!!!

Ονομάζομαι Έλενα Ποιητάρη. Γεννήθηκα στης 26 Σεπτεμβρίου 1990 και κατάγομαι από την Λεμεσό. Το ζώδιο μου είναι Ζυγός και το ωροσκόπιο μου Σκορπιός.

Σπουδάζω δασκάλα στο τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης του πανεπιστημίου Frederickκαι βρίσκομαι στο 4ο έτος των σπουδών μου.

Οι γονείς μου είναι ο Χαράλαμπος και η Μόνικα και τα αδέλφια μου είναι ο Αντρέας και η Αθηνά. Είμαι η μικρότερη της οικογένειας και μπορώ να πω ότι μου αρέσει αυτό γιατί μου κάνουν όλα τα χατίρια, είμαι λίγο «κακομαθημένη».

Μου αρέσει πάρα πολύ να ασχολούμαι με τα παιδιά και κυριότερα με τα παιδιά των ξαδέλφων μου, την Δένα (5 χρονών), τον Χρίστο (3 χρονών) και την μικρή Άντρια (4 μηνών) τα οποία αγαπώ πάρα πάρα πάρα πολύ!!!!!

Τον ελεύθερο μου χρόνο μου αρέσει να τον περνώ με τα αγαπημένα μου πρόσωπα, με τις φίλες μου πηγαίνοντας βόλτες, cafe, club, shopping, cinema κτλ. Επίσης μου αρέσουν πάρα πολύ τα ταξίδια αλλά πάντα να συνοδεύονται με μια καλή παρέα για περισσότερη διασκέδαση.

Η αγαπημένη εποχή είναι το καλοκαίρι γι’ αυτό και ανυπομονώ να τελειώσουμε τις εετάσεις για να αρχίσουν οι επισκέψεις μου στην θάλασσα. :)

Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι τελειώνοντας τις εξετάσεις θα κλείσει ο κύκλος των σπουδών μας και στην συνέχεια θα αναζητούμε τα φοιτητικά χρόνια.


τα μαθητικά τα χρόνια


Σημείωση: όπου είναι μαθητικά, βάλτε φοιτητικά..=p
1.JPG

Τα αγαπημένα μου τραγούδια αυτό τον καιρό είναι:


Vegas - Πιο ψηλά

Γιώργος Σαμπάνης - Μεταξύ μαςΚαι να θυμάστε…

Να μην είναι η ζωή γεμάτη στιγμές αλλά να είναι οι στιγμές γεμάτες ζωή!!!