259879_2202513422337_1232388056_32644675_550873_n[1].jpg
Ονομάζομαι Χριστοθέα Στυλιανού και είμαι 23 ετών. Σπουδάζω στο Frederick University και φοιτώ στο Παιδαγωγικό Τμήμα. Βρίσκομαι στο τέταρτο έτος και περιμένω με ανυπομονησία να πάρω το πτυχίο μου! Κατά τη διάρκεια των σπουδών έμαθα πολλά, έμαθα πράγματα τα οποία δεν γνώριζα και ούτε μπορούσα να φανταστώ. Παράλληλα κουράστηκα πολύ! Ωστόσο πέτυχα τους στόχους που εγώ είχα θέσει και πραγματοποίησα όσα ονειρεύτηκα.
Κάποιες φορές γκρίνιαζα και έλεγα στη μαμά μου: "θέλω ξεκούραση, θέλω διακοπέεεεεεςςςςςςς, δεν αντέχω". Κι αυτή, μια φορά μου έγραψε σε μια κόλλα: ΔΕΝ ΤΗ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΝΤΕΧΩ, ΚΙ ΑΝ ΠΕΣΩ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ, ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ! Η κόλλα αυτή βρίσκεται ακόμη τοποθετημένη στον καθρέφτη μου. Όποτε νιώθω κουρασμένη απλά σηκώνω το βλέμμα και την κοιτάω, χαμογελάω και προχωράω!
Πολλοί αντιμετωπίζουν με καχυποψία και δυσπιστία τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και συμπεριλαμβανομένου και του δικού μας. Ακούω συχνά τη φράση: "Αν δεν πληρώνατε δεν θα σας έβαζαν καλούς βαθμούς". Μπορώ να πω με σιγουριά ότι ο κλάδος σπουδών του Πανεπιστημίου Frederick δεν είναι κατωτέρου επιπέδου και μπορεί να συναγωνιστεί τα δημόσια πανεπιστήμια. Δάσκαλος ο οποίος φοιτά σε Ελλαδικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας μου είπε: "Τι είναι τα σχέδια μαθήματος; Δεν έχω κάνει ποτέ. Στο Παιδαγωγικό Τμήμα παίρνεις 8,9,10 χωρίς καν να πηγαίνεις στις διαλέξεις".

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Το αγαπημένο μου σκυλάκι! Ονομάζεται Chris και είναι 9 ετών.
536309_409336135765783_100000682006562_1258818_1121129321_n.jpg

ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ;
Είμαι τοξότης στο ζώδιο. Οι τοξότες είναι άτομα δραστήρια και πολύ ενεργητικά. Είναι αφοσιωμένοι και φιλόδοξοι άνθρωποι και αναζητούν πάντοτε την τελειότητα. Είναι ευαίσθητοι αλλά και πολύ αδιάκριτοι!

Λατρεύω το καλοκαίρι. Μου αρέσει να καίγομαι κάτω από τον ήλιο! Μου αρέσει όταν η θερμοκρασία φτάνει τους 40 βαθμούς! Θέλω να βρίσκομαι στην παραλία από το πρωί μέχρι το απόγευμα παρέα με δροσιστικά κοκτέιλ! Μου αρέσει και λιγουλάκι ο χειμώνας όταν το κρύο δεν είναι τσουχτερό και όταν είμαι σε μια καφετέρια πίνοντας ένα γαλλικό καφέ!
Λατρεύω ακόμη να διαβάζω βιβλία! Αγαπημένα μου είναι: «Ποτέ χωρίς την κόρη μου», «Ο γιός της βροχής», «Το λουλούδι της ερήμου». Πρόσφατα διάβασα και την ΒΙΒΛΟ και οφείλω να ομολογήσω ότι μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση τα κεφάλαια τα οποία αναφέρονταν στα χρόνια ζωής του Χριστού! Ακόμη έλυσα κάποιες από τις απορίες μου και παράλληλα δημιουργήθηκαν καινούριες.

Ένα από τα όνειρά μου είναι να γράψω παραμύθια για παιδία! Μέχρι τώρα κατάφερα να γράψω μόνο ένα, εκ τότε δεν έχω έμπνευσηL Το παραμύθι μου ονομάζεται: «Μια παπαρούνα ξεφυτρώνει από τα σκουπίδια». Πρωταγωνιστής είναι ένας μικρός σκίουρος, ο Τότης ο οποίος φεύγει από το χωριό του για να γνωρίσει την πόλη. Εκεί όμως συναντά μία πραγματική ζούγκλα! Ευτυχώς, απέσπασα θετικά σχόλια από όσους το διάβασαν! Το μέλλον θα δείξει αν τελικά καταφέρω να γράφω παραμύθια!

Μεταξύ των στόχων που έχω θέσει, είναι έστω και σε βάθος χρόνου να καταφέρω να μάθω τουλάχιστον δύο ξένες γλώσσες, ίσως Γαλλικά, Ισπανικά ή Ρωσικά.

Αγαπημένα μου τραγούδια είναι το «Τανγκό της Νεφέλης», της Χαρούλας Αλεξίου και το «Je veux» της Zaz!

Μία ευχή: Να περάσει σύντομα η οικονομική κρίση η οποία μαστίζει την εποχή μας!

Μία συμβουλή: Να γελάτε με την ψυχή σας! Το γέλιο δίνει ζωή! Μπορείτε να ξεκινήσετε από τώρα παρακολουθώντας το βίντεο 'Funny animals and humans’!

Αρκετά! Ελπίζω να μην σας κούρασα! Μου αρέσει και η πολυλογία!